Idag när vi vaknade så var Alice lite halv krasslig, så hon fick stanna hemma från dagis....
Sedan har näsan runnit & runnit & runnit, så vi är mest inne och vilar oss & leker lite...
Utanför fönstret står vårt vackra japanska körsbär i blom, vackrare får man leta efter....
Men det går snabbt, för om ett par dagar så är blommningen förbi & sedan får vi vänta
ett helt år till nästa gång....
I bakrunden ser ni vår sparris, det är första året som vi får skörda, det är alltså tredje året....
Och vilken lycka, jag kan inte påstå annat att det är värt att vänta...
Nu äter vi sparris, så det snart växer ur öronen på oss....
Bara stekta i smör, flingsalt & riven parmesan är det bästa.....
Ha en fin start på denna vecka som ligger framför oss....
Igår hämtade jag kartor inför trädgårdsrundan, jag är inte med på den,
då jag fallit bort från listan, men jag har nr 30 och håller öppet alla dagar.....
Kram Kajsa
hej kajsa!
SvaraRaderacoolt. visste inte sparris växte på det sättet hehe.
exakt den kombon, med god olivolja, flingsalt o parmesan är min favvis osså.
krya på alice o hoppas vi ses snart.
kram//jennifer
Åh, jag tycker också om sparris. Så, så gott!
SvaraRaderaKrya på er!
Kram Jenny
Gudars så gott det är med grön sparris! Och precis så som ni tillagar den är ju allra bäst! Mums!
SvaraRaderaHa en fin kväll /Liv
Fantastiskt fint träd
SvaraRaderaJag älskar sparris men har aldrig odlat själv
ha en skön vecka