måndag, juni 4

Ett innerligt TACK.....Vill jag bara säga till alla ni som besökte vår trädgård, stannade till i butiken och alla ni som bestämde er för att stanna för att fika.....
Jag behöver nog ett par dagar att återhämta mig lite grann....

Åter igen TUSEN TACK.....

7 kommentarer:

 1. Jag kan tänka mig att det var fantastiskt fint.

  SvaraRadera
 2. Tack själv! Hoppas vädret är bra på onsdag så jag kan plantera i dom nya spaljeerna!
  Anita

  SvaraRadera
 3. Tack själv Kajsa ! För att vi får njuta av din vackra trädgård , butiken med allt det fina , det är en ren njutning att bara gå och titta på allt !!
  Kramar // Susanne
  Ps mattan blev bra :)

  SvaraRadera
 4. Jag ville så gärna dit, men det hanns inte med. Det finns ju så många fina trädgårdar att besöka, men hos dig kan man ju shoppa också!! Jag får ta igen det nästa år! Jag tyckte det var så himla fint förra året och skulle gärna vilja kollat vad som "hänt" sen sist.

  SvaraRadera
 5. Hej Kajsa
  Det är vi som tackar! Hade sett fram emot besöket i din butik och trädgård jätte mycket. Vi kom till slut iväg efter en del protester från våra barn 6 och 10 år gamla. Det blev en super mysig eftermiddag. Barnen älskade er trädgård, maken blev glatt överraskad och jag blev åter igen otroligt inspirerad. Vi fick bra idéer med oss hem och en del smått o gott från butiken.

  Vi ses garanterat igen
  Vänliga hälsningar från Jessica

  SvaraRadera
 6. Tusen tusen tack själv!!! Det var verkligen en underbar upplevelse! Och silltårtan ska vi inte tala om!!

  Har lagt upp lite bilder nu på min sida från din underbara oas!

  Återigen tack för att du öppnade upp för oss andra!!

  Kraam Emma

  SvaraRadera
 7. Det är alltid så mysigt att besöka din fina butik!!! Kommer igen till helgen då fler avslutningspresenter behöver införskaffas :-) kram från Maria (som la beslag på alla fina kannor)

  SvaraRadera